پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۵ بهمن ۱۳۸۲، ۱۲:۴۳

نخستين جشنوراه ورزشي دانشجويان شاهد و ايثارگر (3)

قهرماني دانشگاه تهران در رشته پينگ پنگ

رقابتهاي تنيس روي ميز اولين جشنواره ورزشي دانشجويان شاهد و ايثارگر با قهرماني تيم دانشگاه تهران به پايان رسيد.

به گزارش خبرگزاري "مهر" دراين دوره از مسابقات كه با حضور 24 دانشگاه از سراسر كشور و 93 بازيكن در مدت 4 روز در مجموعه تحقيقاتي عصر انقلاب برگزار شد ، در پايان در مسابقات تيمي دانشگاه تهران بر سكوي قهرماني ايستاد، دانشگاه صنعتي خواجه نصير دوم شد و دانشگاه شاهد در مكان سوم ايستاد.
در مسابقات دوبل كه با شركت 16 تيم برگزار شد پدرام عظيمي  و ميثم شليني از دانشگاه صنعتي خواجه نصير به مدال طلا رسيدند. رضا كرد بهمن و محمد پيرمراديان از دانشگاه علامه طباطبايي نقره گرفتند و مقام سوم مشترك نيز به تيم هاي جعفرگويا و سيد حسين باقر زاده (شاهد) و خسرو فرهادي و مهدي خود نيا (تهران) رسيد.
در مسابقات انفرادي كه با شركت 60 بازيكن برگزار شد ، جعفر گويا از دانشگاه شاهد طلا گرفت، رضا كرد بهمن از دانشگاه علامه طباطبايي به مدال نقره رسيد و مدال برنز مشتركا به محسن قانع از دانشگاه فردوسي مشهد و حسين خوش خلقت از دانشگاه گيلان رسيد.

کد خبر 58791

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha